...sain siis aikaseksi kirjottaa/treenata tottista molempien kanssa. On tullu jotain pientä tehtyä mutten ole jaksanu vaivautua kirjottamaan niistä :) mut nyt...Käytiin siis laivakuopalla.

Sandi on ollut kuukauden tekemättä yhtään mitään ja sen huomasi. Intoa riitti ihan kybällä. Kuultuaan sanan seuraa, loikkais ensin ylöspäin ja sitten alkoi keskittymään. Korvat pysy koko seuraamisen ajan pystyssä. Muutaman kerran alotin pysähdyksistä ja sama loikka joka kerta. Viimisellä osu ihan mukavasti mua poskipäähän, joten tuskissani otin hiukka seuraamista ja lopetin leikkimiseen.

Koiran vaihtaminen oli mielenkiintosta kun autossa ei oo tällä hetkellä minkäänlaista häkkisysteemiä. Koirat keksi napata taskusta nakkipussin ja repivät sitä keskenään. No kun sain Ninjan ulos autosta oli Sandikin taas kerran ulkona, juntti luupäätä sai oikein komentaa takasin ennenkun hyppäs...

Ninjan kanssa otin seuraamista, istumista ja maahanmenoa/luoksetuloa. Nakin kanssa otin ja meinas mennä hiukka pomppimiseks, mutta tasaantu kyllä suht nopeesti. Luoksetulo oli lyhyeltä matkalta muuten ihna ok, mutta meinas vängätä sivulle, vaikken oo aikoihin sitä siitä enää pyytänytkään. Just kyseisen ongelman takia jätin se pois. Pitkästä matkasta sai tietenkin juosta täysillä ja leikittiin sitten patukan kanssa. Se kiinnostikin ihan riittävästi sille kerralle.